Una caixa per guardar records, decorada amb transferències i scrapbook

dimecres, 16 de desembre del 2015


S'acosta el nadal, època de festes, de família, de menjar i beure, d'il·lusió i màgia (sobretot pels petits de la casa), de sorpreses..., però també de trencar-se el cap per decidir què volem regalar als nostres, empresa d'allò més esgotadora en la majoria de casos. Jo no us resoldré pas la qüestió, però sí que m'agradaria donar-vos una idea per a un possible regal.

Es tracta d'una caixa de fusta decorada. En aquest cas, una caixa per guardar records i tresors d'aquells que ens traslladen, a través de la memòria, a moments importants de la nostra vida. Però també en podríem fer amb altres utilitats: per la correspondència, per guardar les espècies a la cuina, per als materials de fer ganxet, o tot allò que se us pugui ocórrer. 


Es tracta d'una caixa de pi massís pintada amb chalk paint de la marca fleur. Una primera capa de color dove grey i una segona capa només a la part exterior de la caixa amb una barreja dels colors bamboo i dove grey. Un cop la pintura està seca, l'he escatat una mica amb paper de vidre de gra 180 i hi he passat una esponja amb una mica de betum de Judea per donar-hi un toc envellit.

Ara que ja tinc la base, passo als detalls. 

Primer.- Transferència d'una imatge que trobo que s'adiu molt amb el tema dels records i els bons moments. Encara que no quedi perfecte, no passa res. D'aquesta manera ja queda amb l'aspecte envellit que li vull donar.

Segon.- Faig un parell de flors amb paper d'un llibre vell. Un parell de botons de color groc em serveixen per fer la part central de les flors.

Tercer.- Decoro una silueta de fusta, de forma ovalada i amb les vores ondulades, amb un paper d'scrap amb un estampat de roses. Hi enganxo les lletres que formaran la paraula "RecordS" pintades amb un to rosat i també la silueta d'una clau.

Finalment dono un toc de betum de Judea a tots els detalls per assimilar-los a l'aspecte envellit de la caixa.


 Hi ja podem veure l'aspecte final de la caixa un cop acabada.



Espero que us hagi agradat el resultat final i a veure si algú s'anima a fer-ne una i ens envia la foto de la feina feta.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari