Festa Major 2015. Llagostera

divendres, 22 de maig del 2015




Ja és aquí, per fi ha arribat!! Bé, de fet, oficialment encara no podem dir que hagi començat, hem d'esperar a la tarda, però de bon matí ja s'olorava a l'ambient, carregat d'aquella tensa emoció que provoquen tots els esdeveniments llargament esperats.

I avui, a quarts de 7 del matí, despuntava un imponent solet, que dotava les reeixides fulles dels arbres d'un verd espectacular i que fa presagiar que aquest any li tocarà el rebre a Cassà de la Selva. Perquè si no sou d'aquí probablement no ho sabeu, però la tradició dicta que si no plou per la Festa Major de Llagostera, els de Cassà, que celebren la seva Festa Gran el cap de setmana següent, poden anar preparant els paraigües. I que si plou a Llagostera, doncs llavors ja poden estar tranquils que gaudiran d'un bon sol a tots els actes, bé, potser els que es fan de nit no, però això ja és una altra història.

Esperem que no plogui enlloc i poguem gaudir tots de les nostres festes, ara dediquem-nos a allò que és realment important per nosaltres: la Festa Major de Llagostera!!!

Són 5 dies intensos d'activitats per petits, joves, grans i més grans: cercaviles de gegants i capgrossos, correfoc, diferents espectacles infantils, sardanes, baixada de carretons, xocolatada, teatre, exposicions vàries, balls i concerts diversos, i aquest any, fins i tot unes eleccions. Si voleu consultar tot el programa de festes ho podeu fer aquí.


Aquí una petita col·laboració que em fet amb La cafeteria la Vida per la festa major, a Llagostera en flor, situat al bonic nucli antic que tenim....si hi aneu.... busqueu la bicicleta !

I ja només queda desitjar a tothom una molt bona Festa Major, nosaltres intentarem gaudir-la al màxim.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari