Nosaltres

Hola i benvinguts/des al nostre blog,

som 4 noies de Llagostera, un bonic poble de la província de Girona, que es troba a 15 minuts de la Costa Brava, a una hora del Pirineu gironí i a una hora de Barcelona, capital catalana. Llagostera és un poble de poc més de 8.000 habitants, amb un entorn natural de boscos i rieres molt bonic.

Ens diem Gemma Bou,  Rosa Coronas, Olga Pons i Montse Perxachs i estem totes als inicis dels 40, excepte la Rous que està a punt d'entrar-hi.

El ganxet és l'eina que ens ha llançat a aquesta aventura en comú, a totes ens agrada ganxetejar, però després tenim altres interessos que poden o no poden ser compartits, però que sí que volem compartir amb vosaltres.

L'Olga està enganxada a la bicicleta, ella us ensenyarà rutes que fa en aquest entorn privilegiat que tenim (molts ciclistes professionals, i no professionals, venen a fer estades aquí en èpoques d'entrenament), i també ens pot parlar de les manualitats que fan al Centre Tramuntana de Palafrugell (centre ocupacional i especial de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual) on ella treballa.

La Rous i la Perxi s'estan introduint a l'extens món de les manualitats i us poden parlar de ganxet, amigurumis, decoupage, scrapbook, reciclatge de mobles vells i altres tècniques que tenen ganes d'anar provant.

I la Gemma us pot parlar de molts i diversos temes (si teniu algun dubte de qualsevol cosa, és la vostra persona), però en principi se centrarà en temes d'alimentació i cuina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari