Mini curs online d'iniciació al quilling o filigrana

dilluns, 31 d’octubre del 2016


formesbasiques-flors-animals-arracades


Heu sentit parlar mai del quilling o filigrana? Sabeu de què es tracta? Us agradaria conèixer aquesta tècnica i començar a practicar-la?

Doncs esteu de sort perquè durant les properes setmanes us proposo un mini curs d'iniciació al quilling o filigrana. 

Començarem per una breu definició del que és:

Quilling o filigrana és una tècnica artesanal que consisteix en enrotllar tires de paper per a crear dissenys decoratius. 

S'utilitza sobretot en targeteria, enganxant les figures de paper en targetes, invitacions, etc.; també s'està utilitzant molt per fer diferents aplicacions per a l'scrapbook; i també en podem crear bijuteria si utilitzem un enduridor de teixits per tal de donar-li una capa de protecció a la peça.

Aquí teniu una captura de pantalla amb alguns exemples del que podem crear amb aquesta tècnica, extrets de pinterest:En aquest mini curs veurem els materials necessaris, les formes bàsiques a partir de les quals realitzarem la majoria de projectes i el procés de creació de diferents figures. Constarà de 9 entregues:
  1. Introducció i materials
  2. Formes bàsiques
  3. Figures: flors I
  4. Figures: flors II
  5. Figures: Animals I (Peix i Papallona)
  6. Figures: Animals II (Mussol)
  7. Figures: Animals III (Ós)
  8. Figures: Arracades I (Cors)
  9. Figures: Arracades II (Atrapasomnis)
Espero que us interessi el tema i poder-vos ajudar a introduir-vos en aquest art que és el quilling. Si voleu rebre un mail notificant-vos cada nova entrada del curs, només us heu de subscriure a la columna lateral.


Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari