Quart Creixent: dinar d'inauguració del blog

dilluns, 25 de maig del 2015



Ja fa dos mesos que vam començar amb aquest nou projecte del blog de manualitats i alimentació. I la setmana de la primera publicació vam quedar per fer un dinar d'inauguració, amb un menú de varietats saludables i una taula parada amb encant, si més no aquesta era la idea. Però hem hagut d'anar posposant el dia del gran àpat de celebració fins fa poc. Tot i això, ha valgut la pena esperar.


Entrants, segons i postres


Aquest és el menú del que hem gaudit, acompanyat d'un bon vi de la terra:

Entrants:
  • Xips de verdures
  • Amanida multicolor amb salmó
  • Crema d'alvocat amb gambes
  • Revoltim de xiitake
Segons:
  • Pasta al pesto d'espàrrecs i festucs
  • Torradetes amb filet de porc i ceba caramelitzada
Postres: 
  • Batut de maduixa

La Gemma va publicar una entrada amb la recepta dels entrants, si la voleu tornar a veure, aquí. I pròximament podreu delectar-vos amb una nova entrada que inclourà segons i postres.

Apart del menú, un aspecte que també volíem cuidar era la presentació de la taula. Perquè quedés ben arregladeta hem recollit flors, hem decorat uns pots de vidre, hem utilitzat una cantina de llet com a gerro, hi hem posat també uns llibres antics i també hem fet les nostres inicials amb feltre per utilitzar com a tovalloneres.

Flors, llibres antics, pots de vidre decorats, cantina

Inicials de feltre

Estaria bé afegir-hi ara una foto nostra del dinar, però no podrà ser. Tan fer fotos al menjar i a la presentació de la taula, que no hem pensat a fer-nos-en una nosaltres. Haurem de repetir aviat per poder-la fer...

Acabarem amb un brindis tot desitjant llarga vida a "Un desig, una mica de desordre i una bici", cosa que indicaria que us agrada el que fem i ensenyem aquí.








4 comentaris:

  1. Noies, trobo que us ho munteu molt bé. Bona companyia, bons projectes, un menjar que té molt bona pinta i tot envoltat de una delicadesa i un art fantàstic!!! Enhorabona.

    ResponElimina
  2. Noies, trobo que us ho munteu molt bé. Bona companyia, bons projectes, un menjar que té molt bona pinta i tot envoltat de una delicadesa i un art fantàstic!!! Enhorabona.

    ResponElimina
  3. Apart de la bona pinta...bonissim!!

    ResponElimina

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari