Val per...

dimarts, 29 de setembre del 2015


Aquesta entrada va dedicada a tothom que li agrada fer regals personals, amb gràcia i moooolt d'amor, en direm "VALS REGAL".
Fàcil i original, necessitem poquets materials i una mica d'imaginació!!


4 o 5 rotlles de paper higienic, papers d'scrap o fons estampats impresos amb la fotocopiadora, cartolines, folis per escriure els regals, alguna foto (sempre queda maco), perforadora rodona, cola, tisores, regla, llapis, cintes, betes, botons..., el que se'ns acudeixi que hi podem posar per decorar.



Jo primer perforo els rotlles de paper higienic, així sé la mida a la que he de tallar el paper d'scrap o paper imprès, i que no em tapi el forat.

Retallo els papers d'scrap a la mida que desitjo, depenent de si vull que es vegi més o menys el rotlle de paper higiènic (no poso mides perquè això va a gust del consumidor).

Les cartolines les retallem de manera que entrin i surtin fàcilment de dintre del rotlle, què és on aniran posades definitivament. Recordeu quan agafeu la mida de la llargada, fer-ho des dels forats del rotlle i deixar un centímetre i mig, més o menys, més llarg que el rotlle de paper higienic. A les cartolines els hi faig un forat amb la perforadora per posar-hi una beta, un fil de ràfia..., i amb una troqueladora de cor, hi faig un tall a les cantonades que vull.


Quan tinguem tot el que hem de retallar a punt, passem a donar-li un toc envellit. Això es pot fer amb tintes, a mi m'agrada fer-ho amb betum de Judea. És el que tinc sempre a mà.
Mullo una espongeta amb una mica de betum i li trec l' excés en un full que no utilitzaré, i apa, a donar-li tocs a les cantonades i laterals.




Ja ho tinc tot apunt?? Doncs a escriure els missatges que vull donar a la persona estimada per a qui va el regal. L'exemple que us he posat ja acabat, eren VALS REGAL per al dia del pare. Però el podem fer servir per qualsevol celebració on estar amb aquesta persona, i prendre una canya junts, o un sopar, un passeig per la platja, tirar-te en paracaigudes jajaja, el que vulguem, ens omplirà més als dos que qualsevol altre regal.



Una vegada estan els missatges escrits, enganxarem els paper d'scrap o impressions al rotlle de paper higiènic, i els missatges i alguna foto si volem, a les cartolines. Per els forats dels rotlles hi passarem el fill de ràfia per subjectar les planes, que formen el llibret, i després ja toca decorar la portada, o les planes del mig, Aquí cada un hi posa la seva imaginació i del que té per casa, fen-t'ho així, al teu gust.




Espero que us hagi agradat i que proveu de fer-ne algun!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari