Quart Creixent: Handmade Festival Barcelona

dilluns, 27 d’abril del 2015


És la segona entrada Quart Creixent i ja anem amb retard..., perquè, com tots/es sabreu (jijiji), el quart creixent va ser ahir, diumenge 26. Però quan vam programar aquesta entrada vam decidir que la faríem sobre el festival handmade que s'ha celebrat a Barcelona del 24 al 26 d'abril, i que nosaltres hi aniríem el dissabte 25 per poder publicar el 26.

Però com passa moltes vegades, allò que has programat no va com esperaves i has de canviar de plans. A la Rosa li va sortir un imprevist per al dissabte i vam canviar la sortida a Barcelona per al diumenge, i a la tornada estàvem tan rebentades que no vam tenir més remei que deixar la publicació pendent fins avui dilluns, que ens hem trobat i hem rememorat el gran dia que vam passar ahir buscant, comparant i comprant material, descobrint blogs, webs, tallers, botigues i, en definitiva, molta gent creativa, i aprenent coses i cosetes que segur que posarem a la pràctica properament.



Amb 6 hores dins el recinte firal i més de 250 expositors, és evident que vam sortir carregades de material nou, eines que feia temps que cobejàvem i d'altres que vam descobrir i ens van sorprendre d'allò més.

Entre les nostres adquisicions hi ha feltre llis i estampat, i de diferents grossors, per projectes que tenim en ment i també per d'altres que puguin anar sortint. També hi ha paper d'scrapbook i per fer decoupage, una plantilla d'stencil, formes en fusta per decorar (vam trobar un expositor on en tenien en català, cosa que no és gens habitual, sempre són en angles o castellà - stampam), tela...



















També tenim un munt d'eines noves per estrenar: un plegador de paper, talladors, corró i formes per treballar l'argila polimèrica, i el rollertec, un regle que et permet fer línies paral·leles, perpendiculars, amb un angle determinat, circumferències i molt més, amb una facilitat increïble.


Nosaltres no vam realitzar cap taller, però hi vam fer una volta i vam estar una estona observant com feien un àlbum de fotos, una enquadernació, un diari i unes joies. Vam estar a la masterclass de l'il·lustrador Aitor Saraiba sobre el seu procés creatiu i les seves influències, i a la de la bloguera Anna Díez sobre la història del seu blog handmade.



I aquí us deixem un petit recopilatori de fotos que vam fer a tot allò que ens va cridar més l'atenció i que més ens va agradar...







Com podeu veure va ser un dia molt ben aprofitat i molt interessant, i vam tornar cap a casa súper contentes i amb ganes de tornar-hi l'any que ve (si pot ser dos dies, millor que un).

I fins aquí l'entrada d'avui, si voleu rebre un e-mail comunicant-vos la publicació de cada entrada nova només cal que us subscriviu. Ho podeu fer des de la columna de la dreta, igual que si voleu fer-vos seguidors/es del blog. Si ens esteu llegint des del mòbil, veureu que no surt la columna, heu de visualitzar la versió per a web perquè us surti.


Fins aviat!!!




2 comentaris:

  1. Hola noies!
    Trobo que us ho munteu molt bé. Que interessant!!!
    Abraçades,
    Neus

    ResponElimina
  2. Gracies Neus, almenys ho intentem!! Petons

    ResponElimina

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari