Porta-espelmes de paper

dimarts, 4 d’agost del 2015


El que et porto avui, és un senzill porta-espelmes de paper que he fet per al cabaret eròtico-literari que es fa a Llagostera (Girona) cada estiu. Es tracta d'una manualitat senzilla i molt econòmica, però que queda molt bonica.




Can Toni de les Eugues és l'entitat que té com a activitat més destacada l'organització de la fira del llibre prohibit, a Llagostera, però també ha organitzat les bacanals literàries (lectures de diferents textos d'una mateixa temàtica als bars del poble, acompanyades de tapes i vi), i el cabaret eròtico-literari. 

Ahir es va fer la tercera edició d'aquest cabaret, que consisteix en la lectura de textos eròtics per part d'actors locals i un sopar a base de tapes, amenitzat tot amb música en viu, i en un espai ideal com és el parc de l'estació.

Cartell

Per tal de crear un ambient diferent dels habituals sopars a la fresca que es fan durant l'estiu (molt recomanables també), el que es fa és posar taules petites, il·luminació amb bombetes de colors i una espelma a cada taula. Bé, doncs jo he estat l'encarregada de les espelmes. I com que el temps era molt limitat i la despesa havia de ser mínima, vaig buscar alguna cosa feta amb paper.

I el resultat és aquest...



Només es necessiten folis de colors, tisores, plegador, regla i cola de barra. Un cop tenim tot el material, el primer és retallar cada foli en 3 quadrats (un de 14.5 cm de costat, un de 12.5 cm i el més petit de 8 cm).



Cada un d'aquests quadrats s'ha de plegar de la següent manera: primer pleguem pel mig, de manera que quedi un rectangle; després tornem a plegar pel mig, de manera que quedi un quadrat; pleguem per la diagonal, perquè quedi un triangle; i finalment pleguem pel mig un dels dos angles petits del triangle i ens queda aquesta forma...

A tots els retallem la part més ampla en diagonal, i als dos més grans els fem un tall per crear el forat...



Ara ja només falta enganxar. El més gran va a baix, el mitjà a sobre d'aquest amb les puntes intercalades, i el petit a sobre de tot. Enganxem l'espelma al mig i li donem forma plegant les puntes cap amunt.

Sense la seva ajuda no els hagués pogut acabar. Gràcies noies...

Aquí et deixo unes imatges del cabaret.

Menú                                                                                                            Postre

Organitzadora i actors                                                                                      Moment musical

Espero que t'hagi agradat, i si ets amant de les manualitats no deixis de fer una ullada a la resta d'entrades, hi ha coses molt interessants. Si t'agrada el que veus, et pots fer seguidor/a del blog a la columna lateral d'aquest.

Fins aviat!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari